SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum

OM kód: 203033/017 | 4024 Debrecen, Varga utca 5.

Intézmény logo

Debreceni SZC Péchy Mihály Építőipari Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. febr. 6.


DSZC Péchy

    Az összefogás ereje

    „Nem azért nem merjük mert nehéz, hanem azért nehéz mert nem merjük!” - Mi bátrak lettünk, belevágtunk, összefogtunk a Péchyben és az eredmény egy megszépült tanári étkező lett!

    Az összefogás ereje

    Az ötletgazda az innovációs munkaközösség (Harasztosi Sándor munkaközösség vezető, Katonáné Viski Szilvia, Bunyáné Szabó Ildikó, Dr. Debreczeni Márk, Gajdos Csaba) javaslatára, Bak Mária Erzsébet igazgatóhelyettes a kezébe vette az irányítást, hogy a tanári étkező egy modernebb megjelenést kapjon.

    Nagyné Pálinkás Anikó igazgató, Bak Mária Erzsébet igazgatóhelyettes, Szilasi Lajos faipari munkaközösség vezető közbenjárásával a Sellaton Design Kft. 8 db étkező széket, az Andó Bútoripari Kft. pedig 2 db étkező asztalt adományozott az iskolának ehhez a projekthez.

    A Debreceni Szakképzési Centrum biztosította a fedezetet a bútorhoz szükséges anyag, valamint más eszközök beszerzéséhez. Szilasi Lajos oktató a faiparis diákokkal gyakorlati órán készítette el az új konyhabútort. A gépész tanulók pedig Vincze Ferenc oktató vezetésével a víz bekötését végezték el. A befejező munkálatokat az intézmény takarítói Szima Sándor műszaki ügyvivő vezetésével oldották meg.

    Mindenkinek köszönjük az ötletét, munkáját, hozzájárulását, hogy ezt megvalósíthattuk!

    „Hogyha az emberek összefognak, elképesztő, hogy mi mindent elérhetnek. És sok mindenre rá tudnak venni másokat is.” Agatha Christie

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Hasznos információk

    Hasznos információk

    Tájékoztató iskolánk nyári ügyeleti rendjéről és a tanév kezdetéről.

    2024. júl. 11.


    DSZC Péchy

    DBSC nagyköveti program

    DBSC nagyköveti program

    A 2023-2024-es tanévben nekem és rajtam kívül 18 középiskolás diáknak lehetőségünk nyílt arra, hogy részt vegyünk a debreceni Business Service Centers röviden DBSC nagyköveti mentor programjában.

    2024. jún. 25.


    DSZC Péchy

    Gyárlátogatás a BMW-nél

    Gyárlátogatás a BMW-nél

    A lányok napján április 25-én iskolánk 8 tanulója ellátogathatott a jelenleg is épülő BMW gyárba. Számos színes programon vehettünk részt, többek között megnézhettük, hogy hol keverik az autókhoz használt festékek színeit, illetve, hogyan épül a gyár. Mindenkinek nagyon tetszett, hogy elkészíthettük a saját BMW-s profilképünket egy AI-s fotófülkében. Köszönjük a lehetőséget, egy remek napot töltöttünk el a BMW-nél! Írta: Molnár Linett 11.B

    2024. jún. 25.


    DSZC Péchy


    Partnereink

    SZC logo

    Debreceni Szakképzési Centrum


    Debreceni SZC Péchy Mihály Építőipari Technikum

    4024 Debrecen, Varga utca 5.

    Telefon: 06-52/531-892 vagy 20/465-9093 Iskola

    E-mail: info@pechy.net

    OM azonosító: 203033/017

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002424


    2024 Debreceni SZC Péchy Mihály Építőipari Technikum