Közösségi szolgálat az iskolai könyvtárban

Megérkeztek az új tankönyvek. A könyveket fel kell dolgozni, pecséttel, leltári számmal ellátni, rendezni évfolyamonként.

Bővebben...

Iskolai Közösségi Szolgálat teljesítésére lehetőség

A Debreceni Kilométerek Sportegyesület a 2018. augusztus 18-i (szombat) futóversenyre keres 8 órától 15 óráig néhány tanulót iskolai közösségi szolgálat teljesítésére.

Bővebben...

Közösségi szolgálat teljesítésére lehetőség - KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület

Kedves 9-11-es diákok!

Augusztusban a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület a következő programokra várja iskolai közösségi szolgálatot végző fiatalok jelentkezését

 

Bővebben...

Nyári táborokon önkéntesség- iskolai közösségi szolgálatos lehetőség

Az alábbiakban 2 táborra hívjuk fel a diákok figyelmét, ahol önkénteskedhetnek vagy közösségi szolgálatot teljesíthetnek a nyár folyamán. 

Bővebben...

Önkéntesek Éjszakája

Van már Kutatók, Múzeumok, és Szakmák Éjszakája ! Miért ne lehetne Önkéntesek Éjszakája is!

Egy este, ahol a diákok megismerhetik az önkéntesség különböző területeit és lehetőségeit. Ahol segítenek, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes önkéntességet vagy iskolai közösségi  szolgálatot. Az este során rengeteg fogadó szervezettel tudnak megismerkedni, akik érdekes interaktív programokkal várnak mindenkit.

Bővebben...

Iskolai közösségi szolgálat

Kedves 9-11-es diákok!

2018. április 12-én (csütörtökön) 08:00-15:00-ig, 4200 Hajdúszoboszló, Tessedik Sámuel u. 1. szám alatti katasztrófavédelmi raktár és kiképző bázison rendezi meg a megyei Ifjúsági Katasztrófavédelmi Versenyét a HBM Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Bővebben...

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot