Családi Majális-Ifjúsági Ház Debrecen

2018. május 19-én rendezték meg a Családi Majálist az Ifjúsági Házban az Ifjúsági Ház Debrecen és a Debreceni Szakképzési Centrum közös szervezésében.

Bővebben...

Menza igénybevételéhez kapcsoló nyomtatványok

 Menza igénybevételéhez kapcsoló nyomtatványok

Bővebben...

Önkéntesek Éjszakája

Van már Kutatók, Múzeumok, és Szakmák Éjszakája ! Miért ne lehetne Önkéntesek Éjszakája is!

Egy este, ahol a diákok megismerhetik az önkéntesség különböző területeit és lehetőségeit. Ahol segítenek, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes önkéntességet vagy iskolai közösségi  szolgálatot. Az este során rengeteg fogadó szervezettel tudnak megismerkedni, akik érdekes interaktív programokkal várnak mindenkit.

Bővebben...

Az építőipar ismét húzóágazat

Sikerrel zárult a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállí­tás csokor kiállítás a Hungexpo Budapesti Vásárközpont­ban. A magyar építőipar lendülete a kiállításcsokron is érezhető volt: a szakma és a nagyközönség megtöltötte az 5 pavilont és a bruttó 44 ezer négyzetméternyi kiállitói területet. Számos konferenciát és több szakmai versenyt is rendeztek a kiállítás idején, amelyen 18 ország 600 kiállí-tója vett részt.

Forrás: Szép házak online

 

 

Az Épületgépészeti Múzeum kincseiből – A logarléc

Sokan emlékeznek még rá, hogy a ’70-es évek közepéig a Műegyetemen a logarléccel való számítás volt kötelező, sőt még a négy alapműveletes számológépek használatát is tiltották a zárthelyiken.

Persze ma már ez is történelem!

Forrás: Magyar Épületgépészet folyóirat

Nyertes Erasmus+

Az idén ismét nyertes az iskola Tempus Közalapítványhoz benyújtott Erasmus+ mobilitási pályázata.

Bővebben...

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot