Ideiglenes felvételi jegyzék 2019-2020. tanév

Kedves Tanuló! Kedves Szülők!

 

Köszönjük, hogy megtiszteltek bennünket azzal, hogy a 2019/2020. tanévre történő beiskolázás során hozzánk (is) adtak be jelentkezési lapot! A mai napon közzétettük a felvételi rangsort, amely a tanulók általános iskolában elért tanulmányi eredményén alapszik a 0451, a 0454, a 0455 és a 0456-os kódú szakképesítéseknél. A 0452 és a 0453-as kódú idegen nyelvi előkészítő osztályoknál, pedig a központi írásbeli felvételi eredménye is beszámításra került a felvételi pontokba.

 

Szeretnék néhány tanáccsal, információval segíteni:

  •  Véleményem szerint a megjelölt iskolák sorrendjének olyannak kell lennie, amilyen a tanuló, szülő elképzelése. Nem kell megijedni attól, ha sokadik esetleg a sorban, mert nem lehet tudni, hogy az előtte lévő tanulók hányadikként jelölték meg az iskolát.
  •  Ha valaki biztosan az építész ágazatban szeretne tanulni, érdemes a 0451 és 0454-es kódot is megjelölni, hiszen ezek az osztályok érettségiig ugyanazt tanulják és érettségi után még van módosítási lehetőség.
  •  Ha mindenképpen hozzánk szeretne kerülni a tanuló, érdemes több tagozatkódot is megjelölni, hiszen az általunk felkínált valamennyi szakképesítés az építőiparhoz kötődik.
  •  Az adatlapok a középiskolával egyeztetve módosíthatók 2019. március 21-22-én az általános iskolákban. (Új intézmény nem vehető fel, csak az adott intézményben másik tagozatkód, ill. a sorrend módosítható.)
  •  2019. április 30-ig küldi meg minden iskola a felvételről vagy elutasításról szóló értesítést. Ebben tájékoztatunk mindenkit az egészségügyi alkalmassági vizsgálatról.

 

 Bármilyen kérdéssel keressenek minket elérhetőségeinken vagy személyesen!

 

Sok sikert kívánok a beiskolázáshoz!

 

Nagyné Pálinkás Anikó

igazgató

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot